Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با بیان اینکه تا به امروز 249 هزار خودرو اطلاعاتش در سامانه تهران من ثبت شده است، گفت: گردش مالی این طرح تا به امروز 60 میلیارد تومان بوده است.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، محسن پورسید آقایی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با حضور در شصت و هفتمین جلسه علنی شورای شهر به ارائه گزارشی درباره نتایج و دستاوردهای اجرای طرح ترافیک 97 پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این طرح یکی از مهم‌ترین طرح‌هایی بوده که توسط اعضای شورای شهر مصوب شده و به نوعی کار بزرگ و انقلابی محسوب می‌شود، اظهار کرد: ایجاد ابزار برای کاهش ترافیک و آلودگی هوا یکی از اهداف اجرای این طرح بوده این در حالی است که رفع تبعیض و ایجاد عدالت اجتماعی به دنبال اجرای طرح ترافیک جدید محقق شده و برای اولین بار در کشور همه مقامات و گروه‌ها برابر و در یک چارچوب و سامانه به تهیه طرح اقدام کردند.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با بیان اینکه به دنبال اجرای طرح نظارت کافی بر ناوگان حمل و نقل عمومی صورت گرفت و توانستیم ناوگان باری را نیز ساماندهی کنیم، گفت:‌ اجرای طرح ترافیک جدید باعث شد تا مردم به سمت حمل و نقل عمومی سوق داده و ترافیک کنترل شود.

پورسید آقایی زیست پذیری در مناطق مرکزی شهر و تغییر پارادایم رفتار ترافیکی شهروندان را یکی دیگر از دستاوردهای این طرح دانست و ادامه داد: پس از مصوب شدن اجرای معاینه فنی برتر در سال 95 برای اولین بار ابزاری فراهم شد که افراد برای دریافت معاینه فنی برتر اقدام کنند و امروز از هر 5 خودرو، 4 خودرو معاینه فنی برتر دارند و این آمار در دستگاه‌های دولتی به 95 درصد رسیده است.

وی تصریح کرد: همچنین تقاضای حمل و نقل عمومی و اتوبوس از سوی شهروندان و همین طور تاکسی‌ها افزایش پیدا کرده و این رضایت تاکسیرانان را به دنبال داشته است.

پورسید آقایی با اشاره به بررسی شرکت کنترل ترافیک و همچنین یک دانشگاه (دانشگاه علم و صنعت) به منظور روند وضعیت ترافیکی پایتخت عنوان کرد:‌ نمودارها نشان می‌دهد در ساعات ابتدایی صبح طول ترافیک در خیابان سه کیلومتر بوده است و در ساعات میانی نیز متوسط هفته اول به 7 کیلومتر نیز می‌رسیده این در حالی است که پس از اجرای طرح و در سه هفته گذشته در ساعات اوج ترافیک طول ترافیک به یک و نیم کیلومتر رسیده و در ساعات اوج نیز حدودا به 4 کیلومتر تقلیل پیدا کرده است.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با بیان اینکه به دنبال اجرای طرح ترافیک جدید موفق شدیم بار برگ اجرایی کنیم، گفت: تا پیش از این امکان صدور بار برگ بر اساس ابلاغ وزارت کشور در شهرها فراهم نبود اما با اجرای طرح جدید به لحاظ زیرساخت این امکان فراهم شد و سامانه مربوطه تمهید و صدور بار برگ به عنوان یک پروژه تکمیلی در خصوص کامیون‌ها اجرایی شده و هم اکنون امکان نظارت همزمان پلیس به صورت آنلاین هم وجود دارد.

وی با اشاره به وضعیت کامیونت‌ها توضیح داد: یکی از چالش‌های فی‌مابین مدیریت شهری و نظام پخش و توزیع کالا در سطح شهر تهران تردد کامیونت‌ها در ساعات پیک ترافیک بوده که در چندین جلسه شورای عالی ترافیک کشور نیز مورد بررسی قرار گرفته است پیشنهاد شهرداری‌ها عموما ممنوعیت تردد این ناوگان در ساعات پیک صبح و عصر بوده که امکان اجرای آن فراهم نبود ما در طرح جدید ترافیک با تدبیری که در شورای ترافیک تهران پیگیری کردیم به جای ممنوعیت تردد این نوع ناوگان محدودیت قیمتی اعمال کردیم و هم اکنون ناوگان کامیونت برای تردد در ساعات غیر اوج تخفیف قابل ملاحظه‌ای دریافت می‌کنند.

وی ادامه داد: در خصوص وانت‌ها نیز در طرح جدید تردد ناوگان مشمول تخفیف حمل و نقل عمومی صرفا برای وانت‌هایی در نظر گرفته شده که برای هر روز بار برگ اخذ می‌کنند.

پورسید آقایی با بیان اینکه گزارش‌های تردد نشان می‌دهد 92 هزار خودرو ضمن مراجعه به مراکز معاینه فنی موفق به دریافت معاینه فنی برتر شده‌اند، گفت: واضح است که این تحول در بلند مدت می‌تواند بر کاهش آلودگی هوا سهم بسزایی داشته باشد.

به گفته پورسید آقایی نمودارهای برگرفته از سیستم ثبت وقایع ترافیکی شهر به خوبی نشان می‌دهد که در سه هفته بعد از اجرای طرح جدید به طور مشهود کاهش ازدحام و حجم تردد در ساعات اوج و عصر به وقوع پیوسته و ترافیک به ساعات غیر اوج که 10 تا 16 درصد قیمت ارزان‌تری برای آن در نظر گرفته شده هدایت شده است.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران ادامه داد: در دو هفته‌ای که مقایسه‌ها صورت گرفته میانگین درصد ازدحام اوج صبح از 4/30 درصد به 3/32 درصد رسیده است و در ساعات اوج عصر نیز این عدد از 10/71 به 6/82 رسیده است. این ارزیابی‌ها نشان می‌دهد که هم در اوج صبح و هم در اوج عصر شاهد کاهش بار ترافیکی هستیم.

پورسید اقایی با اشاره به اجرا نشدن طرح ترافیک در روزهای پنجشنبه توضیح داد: در روزهای پنجشنبه که طرح ترافیک برداشته شده طبیعتا در ساعات اوج صبح که قبلا طرح ترافیک برقرار بود حالا باید ترافیک خیلی زیادی را شاهد باشیم گزارش‌ها هم همین را ارائه می‌کنند. با این ملاحظه که افزایش ترافیک تفاوت معناداری با دیگر روزهای کاری هفته ندارد و لذا اتفاق غیرمترقبه و فراتر از ظرفیت سطح سرویس معابر نیفتاده است.

وی با تاکید بر اینکه تا دیروز نزدیک به 248 هزار شخص حقیقی و بیش از 11 هزار شخص حقوقی در سامانه تهران من ثبت‌نام کردند و بالغ بر 249 هزار خودرو در این سامانه ثبت مشخصات شده است، افزود: کل مبلغ واریزی که تا دیروز ثبت شده به 42 میلیارد تومان رسیده که به مراتب کمتر از زمان مشابه سال قبل است و همین مقایسه به خوبی نشان می‌دهد که هدف ما در طرح ترافیک جدید کسب درآمد بیشتر نبوده و نیست.

پورسید آقایی تاکید کرد: متوسط پرداختی بابت مجوزهای روزانه طرح ترافیک در سال 96 حدود 29 هزار و 900 تومان بوده اما پس از اجرای طرح جدید به 18 هزار و 700 تومان رسیده است، این نشان می‌دهد که هزینه تردد 38 درصد ارزان‌تر شده است.

وی با تاکید بر اینکه 60 میلیارد تومان گردش مالی در این سامانه اتفاق افتاده گفت: خوشبختانه بیش از 122 هزار نفر حساب‌های خود را شارژ کرده و این کار را به بعد موکول نکرده‌اند.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۴۵۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای فاز نخست خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی(ره) اراک

رئیس سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری اراک از اجرای فاز نخست خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی(ره) خبر داد.

محمدحسین ساده‌وند در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در مرکزی، اظهار کرد: اجرای خط ویژه مسیر اتوبوس یک گام اساسی در کاهش آلودگی هوای شهر اراک مبتنی بر توسعه حمل‌ونقل همگانی و کاهش تردد خودروهای شخصی خواهد بود.

وی افزود: در حال حاضر کاهش آلودگی هوای شهر اراک از دغدغه‌های مدیریت شهری، اعضای شورای شهر و شورای ترافیک است؛ بنابراین اقداماتی همچون برقی‌سازی ناوگان اتوبوس و ویژه‌سازی معابر به طور جدی در دستور کار قرار دارد.

رئیس سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری اراک خاطرنشان کرد: با مصوبه شورای ترافیک استان، فاز نخست خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی (ره)، حد فاصل چهارراه دکتر حسابی تا ابتدای خیابان محسنی اجرایی و تکمیل شده است و امتداد آن ظرف دو روز آینده تا چهارراه ولی عصر (عج) اجرا می‌شود.

ساده‌وند اضافه کرد: خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی (ره) بر اساس مصوبه شورای ترافیک استان، پس از جمع‌آوری خط ویژه خیابان شهید رجایی و یک‌طرفه شدن این خیابان تا ابتدای ۱۲ متری، جایگزین خط ویژه خیابان شهید رجایی شد.

وی ادامه داد: خط ویژه خیابان حضرت امام خمینی (ره) حدفاصل چهار راه ولی عصر (عج) تا ابتدای محسنی، به خطوطی که از شمال شرقی و شرق شهر به هسته مرکزی تردد می‌کنند، از جمله کوی صنعتی، فاز یک و دو شهید بهشتی، هپکو، الهیه، امیریه، مسکن، شهرک حضرت ولی عصر (عج) خدمات خواهد داد.

رئیس سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری اراک تاکید کرد: در حال حاضر، ۳۰ دستگاه اتوبوس با وضعیت فعلی از مسیر خط ویژه خیابان حضرت امام خمینی (ره) استفاده می‌کنند که به ازای هر سفر درون شهری، در زمان پیک ترافیک، بین هفت تا ۱۰ دقیقه کاهش زمان سفر را به دنبال خواهد داشت.

ساده‌وند اضافه کرد: خط ویژه مسیر اتوبوس حدفاصل چهار راه ولی عصر (عج) تا گردش به راست خیابان محسنی، فاز نخست خط ویژه خیابان حضرت امام خمینی (ره) است که بر اساس مصوبه شورای ترافیک استان اجرایی و عملیاتی شده است و در صورتی که با موفقیت همراه باشد، سایر معابری که خط ویژه مصوب دارند همچون خیابان شهید بهشتی، خیابان حضرت امام (ره) از مسجد سیدها تا میدان شورا نیز با نصب جداکننده‌های ترافیکی، احیا و اجرا خواهد شد تا اتوبوس در سریع‌ترین زمان ممکن در شهر تردد داشته باشد.

وی گفت: ایجاد مسیر ویژه خطوط اتوبوس و فراهم شدن زمینه تسریع آمد و شد اتوبوس‌ها بدون گرفتار شدن در ترافیک، موجب پیشگیری از اتلاف وقت مسافران و اقبال آن‌ها به استفاده از اتوبوس به جای خودروی شخصی می‌شود.

کد خبر 749064

دیگر خبرها

  • کمک ۱۳ میلیاردی تومانی خیران برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد
  • کمک ۱۳ میلیاردی تومانی خیران زنجانی برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد
  • فعالیت سامانه بارشی در جنوب استان تا ساعتی دیگر
  • ۱۹ سامانه جدید ثبت تخلف سرعت در اهواز فعال می‌شود
  • جریمه ۱.۹ میلیارد تومانی مشاورین املاک استان همدان
  • بازار خودرو روی دور تند ارزانی افتاد
  • ظرفیت نیروگاه‌ها پاسخگوی نیاز کشور در فصل تابستان نیست
  • رئیس اتحادیه طلای تهران: اعتصاب طلافروش ها در واکنش به مقررات مالیاتی دولت/ بازار طلا در تهران نیمه تعطیل است
  • اجرای فاز نخست خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی(ره) اراک
  • سامانه ثبت تخلفات پارک خودروها در قرچک راه اندازی شد